Skoči na glavno vsebino
03 428 51 11 ppv@iosce.si

Prvi julijski dan smo začeli z aktivnostmi na prostem. Dopoldne smo izkoristili nekoliko nižje temperature in se odšli igrat na zunanje šolsko igrišče ter na igrala, ki še vedno dišijo po novem. Ko nam je postalo vroče, smo se prestavili v telovadnico, kjer smo nadaljevali s športnimi in družabnimi igrami.

Slika 1  Slika 2  Slika 3

Po dopoldanski telovadbi smo imeli delavnico izdelovanja lutk. Žiga in Aljaž sta nam v telovadnici odigrala lutkovno predstavo. Super sta bila!

Slika 4  Slika 5  Slika 6  Slika 7  Slika 8 

Slika 10  Slika 12  Slika 22  Slika 23

Po kosilu smo se razdelili več skupin, učiteljice pa so nam pripravile različne aktivnosti. Učiteljica Valentina nam je na hodniku postavila zanimiv poligon. V dvojicah smo tekmovali kdo bo spretnejši. Z učiteljico Leo smo iz papirnatih krožnikov, školjk in drugih likovnih pripomočkov ustvarjali morsko dno. Mmmmm, za trenutek nam je kar zadišalo po morju. Nekateri pa smo z učiteljicama Lidijo in Urško igrali družabne igre.

Slika 13  Slika 14  Slika 15  Slika 17  Slika 18  Slika 24

Na svoj račun pa smo prišli tudi tisti, ki imamo radi robote. G. Žan nam je namreč predstavil LEGO robote, ki smo jih programirali s pomočjo nekoliko starejših učencev. Ste vedeli da so bili ti učenci letos na tekmovanju iz robotike v Ameriki. Oni res obvladajo! No, mi smo pa tudi na dobri poti.

Slika 19  Slika 20  Slika 21  Slika 22 

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost