Skoči na glavno vsebino
03 428 51 11 ppv@iosce.si

Vikend je minil izjemno hitro, vendar nič zato – v PPV-ju nam nikoli ni dolgčas. V ponedeljek dopoldan smo se v novi telovadnici igrali ‘med dvema ognjema’, gumitwist in skakali čez kolebnico.
Nato nas je obiskal jamar, ki nam je preko fotografij in videoposnetkov približal življenje v jamah. Videli smo lahko kako temno in tesno je včasih v teh globinah. Naš gost nam je pokazal tudi jamarsko opremo in odgovoril na vsa naša vprašanja …
Popoldan smo se lotili izdelovanja morskega dna iz škatel, kamnov, papirja in školjk. Naše stvaritve smo postavili na ogled na hodnik. So vam všeč?

V torek smo se sprehodili do Medloga – obiskali smo Srednjo šolo za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje. V tamkajšnjem parku je bilo zelo lepo (še vreme nam je bilo naklonjeno); uživali smo na igralih ter poslušali kaj so nam imeli povedati učitelji iz tamkajšnje šole. Na koncu je vsak dobil rožico!
Tisti, ki na srednjo šolo niso odšli, so se udeležili plezalne šole v novi telovadnici. Plezali so zelooo visoooko!
Potem smo napolnili naše želodčke, nato pa se – vsi skupaj – na delavnici lotili izdelovanja našega osončja. No, tudi kakšen novi planet smo narisali poleg tistih ‘že znanih’ …

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost