Skoči na glavno vsebino
03 428 51 11 ppv@iosce.si

Poletnemu počitniškemu varstvu na I. OŠ Celje se je tudi letos iztekel čas. Udeležilo se ga je veliko otrok, nekateri so bili z nami krajši, drugi daljši čas. Vsi izvajalci projekta smo druženje z otroki ponovno doživeli kot eno prijetno izkušnjo, prepričani smo, da ste bili s programom zadovoljni tudi otroci in starši.

Zadnji dan sta se nam pridružila Andrej in Matej iz Košarkarske zveze Slovenije, ki sta otrokom predstavila projekt Igriva košarka. Otroke sta z izbranimi aktivnostmi popeljala skozi proces priprave na vadbo, sledil pa je preizkus spretnosti na več zanimivo pripravljenih poligonih. Pri premagovanju ovir je otrokom pomagal tudi Lipko, ki je bil kljub temu, da na sebi ni imel športne opreme, zelo spreten. Spretno pa je zavrtel tudi tiste otroke, ki so si to želeli.

Otroci so zelo uživali, saj je bilo potrebno na poligonu opraviti veliko takšnih nalog, s katerimi se doslej še niso srečali. Zato je bil to zanje zanimiv izziv, zagotovo pa tudi nepozabno doživetje.

Od KZS smo dobili v dar tudi pravljico Kresniček Bal, ki jo je napisal znani slovenski pravljičar Franci Rogač. Po končanih športnih aktivnostih so se učenci zbrali v telovadnici in z zanimanjem prisluhnili njeni vsebini.

Še malo, in počitnicam bo treba za nekaj časa pomahati v slovo. Vsem otrokom, ki so obiskovali Poletno počitniško varstvo, želimo prijetno novo šolsko leto, že zdaj pa vas vabimo, da se nam naslednje poletje spet pridružite.

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost