Skoči na glavno vsebino
03 428 51 11 ppv@iosce.si

Danes je bil prav poseben dan saj sta nas obiskali medicinski sestri iz Zdravstvenega doma Celje. Predstavili sta nam svoje delo, pripomočke, kako se ravna s poškodovano osebo in kako se povije poškodbe. Na lutki ”Ančka” sta pokazali kako se pravilno oživlja nezavestno osebo in koga ter kam moramo poklicati v primeru nezgode.

Kasneje smo nadaljevali s svojimi aktivnostmi in sicer je današnja tema bila nogomet. Zato smo v učilnicah risali nogometne drese, žoge in gole. Poleg risanja smo se pogovarjali in spoznavali osnove nogometa, kako se pravilno igra, kateri klubi obstajajo, kakšne drese nosijo v posameznih klubih ter kateri so najbolj znani nogometaši.

Popoldan je bil športno obarvan saj smo z velikim zanimanjem spoznali pravega športnika, nogometaša Alena Hodžića, ki nam je predstavil svoj poklic, uniformo, klub in kako se pravilno prehranjuje, trenira. Prav tako nam je povedal najpogostejše poškodbe, ki se zgodijo med igranjem nogometa. Poslušali smo ga s pravim navdušenjem in mu postavljali različna vprašanja.

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost